Screenshot 2024-03-14 at 12.36.07.png

Mangia

This is the page description.

—  PESCE  —

Pesce misto
Gegrilde gamba, dagverse vis, callamari fritti, scampi tempura
34.50

Scampi ai ferri
Gegrilde tijgergarnalen
27.50

Scampi all’aglio
Grote garnalen in looksaus
27.50

Gebakken zeetong (+/-  450g) met citroen en olijfolie
42.00

Callamari fritti
Gefrituurde inktvis met zelfgemaakte tartaarsaus
26.50

½ Astice alla griglia accompagnato con scampi
Halve kreeft gegrild met scampi’s gegrild en scampi’s in looksaus
42.00

Tonno alla calabrese con cipolle di tropea e olive nere
Verse tonijn met gemarineerde rode ui en zwarte olijven
        33.00



—  CARNE  —

Filetto ¨Black Angus¨
Ossenhaas
38.50
Deze filetto kan geserveerd worden met een saus naar keuze:
groene peper, rode wijnsaus, gorgonzola

Tagliata rucola e parmigiano
Getrancheerde ossenhaas met rucola en parmezaan
38.50

Ossobuco
Kalfsschenkel op traditionele wijze met rijst en saffraan
32,50

Agnello ai ferri
Gegrilde lamskoteletjes
 39.00

Carrè d’agnello al vino rosso
Lamscarrè met rode wijn
39.00

 Alle hoofdgerechten worden  geserveerd met spaghetti aglio olio peperoncino of patate al forno

 

Contorno - bijgerechten

Spaghetti aglio, olio peperoncino
Spaghetti knoflook olio en pikante pepertjes 
5.00

Spaghetti pomodoro
Spaghetti in tomatensaus
5.00

Verdure calde
Warme groentjes
8.50

Patate al forno
Gebakken aardappeltjes
5.00

Patate fritte
Frietjes
5.00

Insalata mista
Gemengde salade
5.00

—  BAMBINI  —

Frittura bimbo
Frietjes met snacks
8.50

Pizza margherita
Pizza met tomatensuas en buffelmozzarella
10.50

Spaghetti bolognese
Spaghetti met rundvlees tomatensaus
    10.50

Alle hoofdgerechten worden  geserveerd met spaghetti aglio olio peperoncino of patate al forno.
De vakkundige bereiding van onze dagverse gerechten vraagt even om geduld.
Daartegenover staat onze belofte dat uw geduld beloond wordt met culinair genieten.
 

 

Wij hebben ook glutenvrije, veganistische en vegetarische gerechten. 
De vakkundige bereiding van onze dagverse gerechten vraagt soms om een beetje geduld. Daartegenover staat ongetwijfeld culinair genieten. 
Wij vinden het belangrijk dat u ook uw allergieën of dieetwensen aan ons doorgeeft zodat u met een gerust hart kan genieten van de bereidingen van onze chefs. 

—  Antipasti  —

Carpaccio met truffel
25.00

Carpaccio di bue
Dungesneden ossenhaas met parmezaanse kaas
19.00

Mozzarella di bufala con parma
Buffel mozzarella met parmaham
21.00

Vitello tonnato classico
Kalfsvlees met tonijn dressing
20.00

Salmone marinato con cipolle rosse e bianche
Gemarineerde zalm met witte en rode uien
20.00

Caprese
Buffel mozzarella,tomaat, olijfolie en basilicum
18.50

Il tonno a prova del tre
Driemaal verse tonijn : gegrild – carpaccio – tartaar
23.50

Calamari fritti
Gefrituurde inktvis met huisgemaakte tartaarsaus
21.50

Polpette al sugo
Italiaanse balletjes in tomatensaus
18.50

Bruschette pomodoro
3 stuks
9.50

Bruschette tomaat mozzarella   
3 stuks
11.00

Bruschette van de Chef
4 stuks
16.00

—  ZUPPE  —

 Minestrone
10.00

Cozze e vongole
Mosselen en venusschelpen
23.50


—  Pastasciutta  —
Vraag naar onze dagelijkse suggestie

Spaghetti alle vongole
Met venusschelpen
23.50

Linguini aglio olio, pomodorini, scampi e vongole
Met kerstomaatjes, scampi’s en venusschelpen
24.00

Maccheroncini con ½ aragosta
Pasta met halve kreeft
33.50

Ravioli con panna e funghi
ravioli met gemengde champignons
21.00

Risotto o Pasta allo scolglio rosso
Risotto met zeevruchten en schaaldier bisque
26.00

Plin burro salvia
Kleine ravioli boter en salie
23.00

Risotto a Tagliolini al tartufo
Risotto met truffel
27.50

Spaghetti bolognese
Spaghetti met rundvlees tomatensaus
19.50

Penne alla Vodka
Penne met geflambeerde tomatensaus en stukjes parmaham
19.50